Om oss
Vi fokuserar på att hjälpa kunder som inte har resurser eller kunskap själva att fokusera effektivt nog på tillverkning i lågkostnadsländer. Sourcing Allies ser till att kostnadsflytten fungerar med ingen eller minimal störning av den befintliga produktionen. Du kan tjäna upp till 30% mer pengar genom att använda Sourcing Allies tjänster.

Vilka vi är

ERIC A. BENGTSON, VD och grundare
Bakgrund
Eric Bengtson har jobbat med projektledning inom LCCS (Low-Cost Country Sourcing) samt med produktionsteknik på MYDATA Automation AB i Stockholm i sammanlagt sex år.
Arbetsuppgifterna inom LCCS innefattade projektledning i nära samarbete med inköpsavdelningen. En framgångsrik projektmodell och ett antal analysverktyg utvecklades och implementerades vilket gav stora besparingar och skapade en effektivare leveranskedja. Eric Bengtson jobbade den första tiden på MYDATA Automation AB som projektledare inom produktionsteknik samt med mekanikkonstruktion, främst i 3D CAD miljön Pro/ENGINEER.

Utbildning
Eric Bengtson har en M.B.A. med intrikting mot Operations and Materials Management från Cal State Hayward University, Kalifornien, USA och är APICS CPIM (Certified in Production and Inventory Management). Eric Bengtson är dessutom maskiningenjör från Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning mot mekatronik. Han har utöver detta även studerat industridesign och produktutveckling på Mälardalens Högskola i Eskilstuna fulltid under ett år.

Dotterbolag och e-handelsplatser

Direktgrossisten.se - Städmaterial för städbolag

Direktgrossisten.se är en e-handelsplats som ägs och drivs av Sourcing Allies AB. Direktgrossisten.se fokuserar på städmaterial såsom mikrofibermoppar och mikrofiberdukar och annat städmaterial till städbolag. Utöver städmaterial kommer fler typer av produkter att läggas till över tiden.
Direktgrossisten.se är en försäljningskanal för många typer av produkter som kan köpas in direkt från fabriker i lågkostnadsländer och säljas direkt till slutkunden för att ge direkt besparing.

Category Pic

Kontakta oss
Tveka inte på att kontakta oss oavsett anledning. Vi är alltid intresserade av att besöka dig och berätta mer om våra tjänster. Boka bara in ett möte så kommer vi dit!

E-mail:      info@sourcingallies.se
                eller
                förnamn.efternamn@sourcingallies.se

Telefon:    08-18 11 80


Adress:     Belestigen 20
                182 64 DJURSHOLM


Org.nr:      556716-2234
VAT.nr:     SE556716223401

Sourcing Allies finns även här: www.sourcingallies.com och www.sourcingallies.cn
Adress: Belestigen 20 Telefon: 08-18 11 80 info@sourcingallies.se
            182 64 DJURSHOLM
© Sourcing Allies AB